Velkommen til Traumeland

Jeg er Claus, og det er mig, der tager imod dig hos Traumeland.

Mit terapeutiske rum finder du i landlige rammer lidt uden for Haderslev. Mine lokaler er en lille oase, fyldt med luft, rum og plads. Et sted, hvor du kan slippe alt det, der måtte fylde hos dig. Stort som småt. Et sted, hvor du kan (gen)finde dyb ro og kontakt til dig selv.

I mit rum må alt det, der er dig, leve, blive set og få den plads, det behøver.

Jeg hjælper mennesker, som har været på lange sjælsrejser. Som har levet livet. Og med levet liv følger knubs og skrammer. Og sårbarhed. For vi mennesker er ikke urørlige eller udødelige. Vi er netop det – mennesker.

Med mig som din terapeut får du en rejsefælle og en støttende hånd i ryggen. En, der hjælper dig hjem til dig selv. Jeg går ikke vejen for dig, for skridtene fremad kan kun du tage. Men jeg er der, lige ved din side, som støttende guide på din livsvandring.

Jeg er Claus – hvem er du?

Jeg er far. Jeg er ægtemand. Jeg er terapeut og studerende.

Min motivation for at starte Traumeland er en fascination for mennesker. Vores evne til at rejse os i modgang, vores evne til at se indad, når det er allersværest. At finde det lys, som fører os igennem vores traumelandskab og ud i livet igen.

Min egen rejse er min solide ballast i mit virke som psykoterapeut. For det var mine egne psykoterapeuter, der efter mere end 30 års behandling af alle typer af psykologer, fejlmedicinering og afhængigheder, som satte baren for mig. For det var først, da jeg kom i forbindelse med dem, at jeg blev mødt – set og berørt helt autentisk. Det var først der, min rejse hjem begyndte.

Det er bl.a. deres fortjeneste, at jeg fandt min vej og vejen ind i psykoterapeutstudiet på en af nordens mest krævende uddannelser. Det vil jeg altid være taknemmelig for – det blev vejen ud af mit Traumeland.

Skal vi følges?

Jeg ved, at vejen mellem to mennesker er kort. Så hvis du overvejer, om du skal række ud til mig, skal du vide, at du er ved at tage et af dine måske allervigtigste skridt.

Træk vejret. Stol på det. Du må godt.

Din rejse er allerede begyndt. Skal vi følges på din vej mod mere glæde, mere dybfølt ro, mere DIG?


Kærlige hilsner Claus
Reg. psykoterapeut stud. 2 år