Traumeland – Træningsklienter

Mens jeg uddanner mig til Reg. Psykoterapeut, er du hjerteligt velkommen til at blive træningsklient hos mig. Du får træningssessioner til en reduceret pris, indtil jeg er færdiguddannet psykoterapeut.

Hvordan foregår det?

Når du er træningsklient, foregår det på samme måde som en almindelig psykoterapisession.

Vi sidder sammen i mit terapirum og taler om, føler og rummer alt det, du har brug for. Der er ingen undervisere eller andre, der ser eller hører med. Det er kun os to. Og du har selvfølgelig fuld anonymitet og fortrolighed i mit terapeutiske rum, uanset om du er klient eller træningsklient.

Der er dog et par enkelte forskelle på at være træningsklient og klient, og det er:

  • Jeg har mulighed for at tage din træningssession op i undervisningsøjemed for at blive en endnu bedre psykoterapeutstuderende. Det vil altid være anonymiseret
  • Metoderne er som udgangspunkt de samme, men måske er der en bestemt metode, jeg ønsker at fokusere på og øve i vores sessioner
  • Du vil måske opleve, at jeg har behov for at pause og notere undervejs

De her forskelle skal du selvfølgelig kompenseres for. Derfor får du træningssessioner til en reduceret pris, indtil jeg er færdiguddannet psykoterapeut. Du kan se en liste over priser lige her.

Ønsker du at være træningsklient, anbefaler jeg min. 5 sessioner, som afvikles inden for 3 måneder for det bedste resultat.

Træningssessioner afholdes i mit terapirum på Skovbøllingvej 12, 6100 Haderslev.

Sådan bliver du træningsklient

Jeg vil elske at byde dig velkommen som træningsklient. Dem, der opsøger mig, har ofte brug for støtte til angst, stress, depression eller PTSD. Du er også velkommen, hvis du oplever noget helt femte, som tynger dig og gør, at din livsrejse føles tung og trist.

Hvis du mærker, at det er tid til at få hjælp og støtte, vil jeg tilbyde dig en gratis indledende 20 min. telefonsamtale. På de 20 min. taler vi om, hvad du kunne tænke dig at få ud af terapien, og vi finder ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig på din unikke rejse.

Ræk ud i kontaktformularen eller på mail claus@traumeland.dk for at få din tid