Online Terapi

Jeg tilbyder også online terapi. 

Med online terapi kan vi gå i dialog med udgangspunkt i, at du er på hjemmefra. Det kan være en fordel, hvis du af rent praktiske årsager bor langt væk fra min adresse, eller hvis du er mere tryg ved ikke at skulle møde op til en samtale fysisk. Vi kan i et forløb også kombinere fysiske og online samtaler.

Online terapi har oplevet en markant stigning i popularitet i de senere år, og er væsentlig del af den Reg. psykoterapeut uddannelse jeg er ved at tage, blandt andet på grund af den teknologiske udvikling, der gør det muligt at have samtaler på en sikker og fortrolig måde over internettet.

Mulighederne i online terapi generelt

Online terapi er velegnet til at håndtere en bred vifte af symptomer og mentale sundhedsudfordringer. Det kan blandt andet være:

  1. Angstlidelser: Online terapi er effektiv til at tackle forskellige former for angst, såsom generaliseret angst, social angst eller panikangst. Jeg kan hjælpe med at udvikle coping-strategier og udforske rødderne af angst.
  2. Depression: Lider du af depression kan du via online terapi få støtte og vejledning til at håndtere følelser af tristhed, håbløshed og tomhed. Jeg kan også hjælpe med at identificere og udfordre negative tankemønstre.
  3. Stresshåndtering: Online terapi kan bruges til at tackle stressrelaterede problemer, enten det skyldes arbejdsrelateret stress, familiemæssige udfordringer eller livsændringer. Jeg kan hjælpe med at udvikle stresshåndteringsstrategier.
  4. Identitetsudfordringer: Står du over for spørgsmål omkring din identit, seksualitet eller selvopfattelse, kan du drage fordel af online terapi som et rum til selvudforskning og accept.
  5. Forholdsproblemer: Par, der oplever udfordringer i deres forhold, kan også anvende online terapi. Det giver mulighed for en dialog der om at forstå og adressere kommunikationsproblemer, konflikter eller andre udfordringer.

Har du spørgsmål, kan du frit kontakte mig her 

Priser kan findes her